Akció!

Apache F1 hybrid Chili mag

2 599 Ft5 699 Ft

10 vagy 50 darab Apache chili vetőmag

Az Apache Chili egy F1 hibrid fajtájú paprika, mely nagyon gyorsan növekszik és bőtermő. Ideális beltéri termesztésre, kb. 30 cm magasra nő. Termése 3 cm hosszú és élénk piros színű. Erejét tekintve erősnek mondható, SHU értéke 70.000-80.000 között mozog.

Erős növény, sok-sok kúp alakú chili paprikával. Június elejétől már szüretelhető, és a szezon folyamán továbbra is várható, hogy további paprikákat hoz.

Törlés
Report Abuse
Cikkszám: N/A Kategóriák: , , , , , Címkék: , , , ,

Leírás

Apache F1 hybrid Chili mag

Ez egy F1 hibrid fajtájú chili paprika, mely nagyon gyorsan növekszik és bőtermő. Ideális beltéri termesztésre, kb. 30 cm magasra nő. Termése 3 cm hosszú és élénk piros színű. Erejét tekintve erősnek mondható, SHU értéke 70.000-80.000 között mozog.

Az Apache F1 chili paprikát nagyon érdemes kipróbálni – nagyon kedvelni fogja a megbízhatóságát és hatékonyságát. Az Apache F1 chili magok könnyen csíráztathatók, és kicsi, kompakt bokrot fejleszt, amely csak kb. 35-45 cm magasra nő.

Erős növény, sok-sok kúp alakú chili paprikával. Június elejétől már szüretelhető, és a szezon folyamán továbbra is várható, hogy további paprikákat hoz.

Az Apache chili nagyon hasznos a konyhában, mint egy mindennapi chili, közepes erősséggel. Nagyon jól használható frissen, de lefagyasztható és később is felhasználható, vagy könnyen száríthatók és őrölhető chilipor / pehellyé. Erősen ajánljuk ezt a fajtát, különösen akkor, ha még nem ismeri a chili termesztését, mivel az Apache F1 chili paprika könnyen termeszthető, megbízható és nagyon termékeny.

Az Apache F1 ideális kis helyre, és mivel oly sok apró paprikát hoz, hogy ez egy csodálatos és vonzó kiegészítése lesz a konyhának. Sőt, az Apache azon kevés chili egyike, amelyet egész évben termeszthet.

Szüretelés: Amint a chili paprikák piros színűek lesznek – kb 100 nap az ültetéstől számítva.

Kültéri ültetés: január – december
Érési idő: 80-100 nap
Kültéri szüretelés: folyamatos

5/10, Erős fajta. 70,000 – 80,000 SHU-val rendelkezik.

10 vagy 50 darab Apache chili vetőmag

Gyártó: Sowseed, Molesseed

Nem alkalmas kereskedelmi növénytermesztésre!

További információk

Tömeg 0.02 kg
Darabszám

,

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Apache F1 hybrid Chili mag” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Sorry no more offers available
Cart
Your cart is currently empty.